Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PLUS ULTRA BARÇA (434496) - Atopius Fair Play Team (779484) » 726996375: T75/J7/VII

Liga 726996375 Información oficial sobre el partido 726996375 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.753 (38789)

PLUS ULTRA BARÇA Alineación oficial del equipo 'PLUS ULTRA BARÇA' en el partido 1 - 1 Atopius Fair Play Team Alineación oficial del equipo 'Atopius Fair Play Team' en el partido
0 - 1 Mario Vázquez (17')
蔡 (Cai) 晓明 (Xiaoming) (25') 1 - 1
PLUS ULTRA BARÇA Alineación oficial del equipo 'PLUS ULTRA BARÇA' en el partido 1 - 1 Atopius Fair Play Team Alineación oficial del equipo 'Atopius Fair Play Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PLUS ULTRA BARÇA Alineación oficial del equipo 'PLUS ULTRA BARÇA' en el partido 3 - 0 Atopius Fair Play Team Alineación oficial del equipo 'Atopius Fair Play Team' en el partido
Tiene mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PLUS ULTRA BARÇA

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador 蔡 (Cai) 晓明 (Xiaoming) de ULTRA va aconseguir igualar el partit al minut 25, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en 蔡 (Cai) 晓明 (Xiaoming) va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ULTRA.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Luis Martín Mayor! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Horacio Valbuena va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 es va veure una gran oportunitat per a ULTRA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 蔡 (Cai) 晓明 (Xiaoming), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): ULTRA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 54, quan Antonio Luis Martín Mayor va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Giuseppe Zarro del ULTRA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Luis Salvatierra de ULTRA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atopius Fair Play Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Diego Iturricha va treure un córner llarg cap al segon pal que en Mario Vázquez, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Diego Iturricha va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Constantino Gandía es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.