Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cangas Morrazo F.C. (1370475) - Atlético de Madrid F.C. (492193) » 726996136: T75/J3/VII

Liga 726996136 Información oficial sobre el partido 726996136 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.749 (38785)

Cangas Morrazo F.C. Alineación oficial del equipo 'Cangas Morrazo F.C.' en el partido 1 - 1 Atlético de Madrid F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético de Madrid F.C.' en el partido
0 - 1 Fernando Isusorbe (55')
Alfredo Clericat (90') 1 - 1
Cangas Morrazo F.C. Alineación oficial del equipo 'Cangas Morrazo F.C.' en el partido 1 - 1 Atlético de Madrid F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético de Madrid F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cangas Morrazo F.C. Alineación oficial del equipo 'Cangas Morrazo F.C.' en el partido 3 - 1 Atlético de Madrid F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético de Madrid F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,3 % 2,4 % 16,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cangas Morrazo F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Alfredo Clericat va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Morrazo empatava el partit, 1 a 1, al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Morrazo Pablo Mateos Cabeza quasi marca al minut 3 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Dani Gener l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Enrique Rames va ridiculitzar a en Mauro Bollar amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Morrazo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ursif Mraouni en un 1 contra 1 amb el porter Diego Barriuso De Miguel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Josep Oriol Albiñana hauria d'haver estat gol al minut 59 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Atlético de Madrid F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 55 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 55, quan Fernando Isusorbe va posar els visitants Atlético per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): Klaas Graen quasi marca en una jugada assajada de córner que Alberto Mesas havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Atlético va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manèu Casany va desviar el xut final de Casiano García de Luera després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Meteri Berriozabala, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Meteri Berriozabala va marcar al minut 44 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.