Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RSF (1419937) - Pablo vila-real C.F (309288) » 726996099: T75/J8/VII

Liga 726996099 Información oficial sobre el partido 726996099 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.748 (38784)

Última Ronda Ippo Makunouchi Alineación oficial del equipo 'Última Ronda Ippo Makunouchi' en el partido 0 - 7 Pablo vila-real C.F Alineación oficial del equipo 'Pablo vila-real C.F' en el partido
0 - 1 David Corders (16')
0 - 2 Eihartz Arizmendiarreta (39')
0 - 3 David Corders (42')
0 - 4 Jordi Manel de Bofarull (67')
0 - 5 Eihartz Arizmendiarreta (74')
0 - 6 Ignacio Olavarrieta (87')
0 - 7 Jordi Manel de Bofarull (87')
Última Ronda Ippo Makunouchi Alineación oficial del equipo 'Última Ronda Ippo Makunouchi' en el partido 0 - 7 Pablo vila-real C.F Alineación oficial del equipo 'Pablo vila-real C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Última Ronda Ippo Makunouchi Alineación oficial del equipo 'Última Ronda Ippo Makunouchi' en el partido 0 - 5 Pablo vila-real C.F Alineación oficial del equipo 'Pablo vila-real C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Última Ronda Ippo Makunouchi

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): Jordi Llarch hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Isma Torrebadell havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Pablo vila-real C.F

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de David Corders que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Eihartz Arizmendiarreta, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 42 (Gol de penalti): Al minut 42 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de vila-real, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i David Corders va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Jordi Manel de Bofarull va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 67, i va fer pujar el 0 - 4 per a vila-real.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): vila-real va aconseguir el 0 - 5 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jorge Calo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Eihartz Arizmendiarreta que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): En Fabrici Mestre entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al vila-real, un peu providencial d'en Ignacio Olavarrieta va situar el 0-6 al panell digital.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Jordi Manel de Bofarull va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 7 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de vila-real la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jorge Calo no va ser aprofitada per en Jordi Manel de Bofarull que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Karol Suplicki va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del vila-real van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sahri Cha A Jong, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ignacio Olavarrieta després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Allande Iturgaitza va poder desviar-lo a córner.