Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pablo vila-real C.F (309288) - Chirincirco de Bufones (1579274) » 726996069: T75/J1/VII

Liga 726996069 Información oficial sobre el partido 726996069 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.748 (38784)

Pablo vila-real C.F Alineación oficial del equipo 'Pablo vila-real C.F' en el partido 5 - 1 Chirincirco de Bufones Alineación oficial del equipo 'Chirincirco de Bufones' en el partido
Javier Naranjo (24') 1 - 0
Javier Naranjo (35') 2 - 0
Alessio Tacchinardi (38') 3 - 0
Alessio Tacchinardi (53') 4 - 0
Eihartz Arizmendiarreta (76') 5 - 0
5 - 1 Bermudo Rueda Ochoa (78')
Pablo vila-real C.F Alineación oficial del equipo 'Pablo vila-real C.F' en el partido 5 - 1 Chirincirco de Bufones Alineación oficial del equipo 'Chirincirco de Bufones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pablo vila-real C.F Alineación oficial del equipo 'Pablo vila-real C.F' en el partido 4 - 0 Chirincirco de Bufones Alineación oficial del equipo 'Chirincirco de Bufones' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pablo vila-real C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Javier Naranjo va donar a vila-real un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Javier Naranjo va incrementar l'avantatge de vila-real amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan vila-real va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alessio Tacchinardi des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Amb 53 minuts jugats, en Alessio Tacchinardi va augmentar l'avantatge de vila-real a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Chirincirco. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Eihartz Arizmendiarreta la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del vila-real es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 0 arribava al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alessio Tacchinardi per poc que no incrementa el marcador al minut 28. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Henrike Arnaiz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Henrike Arnaiz al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fabrici Mestre va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Calo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Jonay Valaguer, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavier Camí de vila-real va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Chirincirco de Bufones

Goles Goles

  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): El jugador Bermudo Rueda Ochoa de Chirincirco es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 5 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alessio Tacchinardi haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Chirincirco al minut 26.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 65 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Huar, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.