Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Expanse (801203) - Northern Rock United (435084) » 726995159: T75/J12/VII

Liga 726995159 Información oficial sobre el partido 726995159 en Hattrick

27.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VII.731 (38767)

The Expanse Alineación oficial del equipo 'The Expanse' en el partido 4 - 1 Northern Rock United Alineación oficial del equipo 'Northern Rock United' en el partido
Hamdan Rasti (44') 1 - 0
Manuel Mato Cano (47') 2 - 0
Ambrož Potočar (66') 3 - 0
Pau Troya (76') 4 - 0
4 - 1 Ighlaf Waredati (85')
The Expanse Alineación oficial del equipo 'The Expanse' en el partido 4 - 1 Northern Rock United Alineación oficial del equipo 'Northern Rock United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Expanse Alineación oficial del equipo 'The Expanse' en el partido 1 - 2 Northern Rock United Alineación oficial del equipo 'Northern Rock United' en el partido
Tiene bastante suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,6 % 2,6 % 80,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Expanse

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Expanse va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Hamdan Rasti, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Manuel Mato Cano, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Expanse.
  • 137 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 66 una excel·lent centrada de Serafín Rocaful va arribar a Ambrož Potočar, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 76 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Pau Troya va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 76 el resultat passava a ser de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Serafín Rocaful estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Hamdan Rasti, als 8 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en László Mezős va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Expanse.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Expanse va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sorin Hortolomei ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Expanse, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Ambrož Potočar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 84 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Silvestre Rivas, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Ambrož Potočar es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hamdan Rasti.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ambrož Potočar de Expanse va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Northern Rock United

Goles Goles

  • 152 Minuto 85 (Gol por la izquierda): El 4 - 1 el va apuntar al seu compte particular Ighlaf Waredati de Northern després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Francés Xavier Currià ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Northern van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Antero Santos Morais va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 44, quan en Antero Santos Morais va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Northern va estar a punt d'empatar al 44 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Adam Filka que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Mauro Abad García va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter László Reök no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Mauro Abad García va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Ighlaf Waredati quasi redueix la diferència al marcador al minut 83, però una gran estirada d'en László Reök va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Aitor Chimparra de Northern va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.