Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Anarquia (47756) - Terpenos C.B.D. (1434551) » 726994719: T75/J13/VII

Liga 726994719 Información oficial sobre el partido 726994719 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.723 (38759)

Atlètic Anarquia Alineación oficial del equipo 'Atlètic Anarquia' en el partido 1 - 1 Terpenos C.B.D. Alineación oficial del equipo 'Terpenos C.B.D.' en el partido
0 - 1 Tiago Figueroa (38')
Juan Antonio Hellín (39') 1 - 1
Atlètic Anarquia Alineación oficial del equipo 'Atlètic Anarquia' en el partido 1 - 1 Terpenos C.B.D. Alineación oficial del equipo 'Terpenos C.B.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Atlètic Anarquia Alineación oficial del equipo 'Atlètic Anarquia' en el partido 2 - 5 Terpenos C.B.D. Alineación oficial del equipo 'Terpenos C.B.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,7 % 0,9 % 87,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Anarquia

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Atlètic va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Juan Antonio Hellín va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Josep Maria Ferrerfàbrega va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Amb 32 minuts disputats, Rubén Parejo gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Pasquale Perco va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Atlètic per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 66, quan Juan Antonio Hellín va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Tavora de Atlètic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Terpenos C.B.D.

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Tiago Figueroa que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Terpenos.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 14 (Ocasión de contra de falta): Terpenos va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Ernesto Medina va anar a parar a les mans del porter.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Tiago Figueroa va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 41, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Antonio Jimeno Caballer va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Egor Albov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 80 (Ocasión de falta): En Oliver Mendicute va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 80. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Danilo Tomić que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 87 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Terpenos al minut 87, però el xut de Oliver Mendicute va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Al minut 15, David Batty de Terpenos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.