Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

hectorino (777942) - PolarNetZero FC (771983) » 726994622: T75/J3/VII

Liga 726994622 Información oficial sobre el partido 726994622 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.722 (38758)

hectorino Alineación oficial del equipo 'hectorino' en el partido 2 - 2 PolarNetZero FC Alineación oficial del equipo 'PolarNetZero FC' en el partido
Mario Callejas (4') 1 - 0
Doriano Conticello (22') 2 - 0
2 - 1 Jacinto Pontejos (24')
2 - 2 Lucas Pérez del Río (50')
hectorino Alineación oficial del equipo 'hectorino' en el partido 2 - 2 PolarNetZero FC Alineación oficial del equipo 'PolarNetZero FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
hectorino Alineación oficial del equipo 'hectorino' en el partido 3 - 1 PolarNetZero FC Alineación oficial del equipo 'PolarNetZero FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hectorino

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): hectorino, atacant per l'esquerra al minut 4, va aprofitar el magnífic llançament de Mario Callejas per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 139 Minuto 22 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de hectorino Doriano Conticello va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Paolo Colizzi va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Jort Avontuur gairebé va marcar per a hectorino des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Matteo Siena, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Doriano Conticello una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Josep Maria Andreu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Doriano Conticello va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Josep Maria Andreu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pedro María Mascheroni! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): hectorino per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 81, quan Jort Avontuur va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89, Doriano Conticello arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Izydor Melnyk de hectorino va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

PolarNetZero FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24, PolarNetZero va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Jacinto Pontejos va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 50, el PolarNetZero va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Lucas Pérez del Río, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 19 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Abdon Rumbeu va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): PolarNetZero va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Florin Chelban va desviar el xut final de Paolo Colizzi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 76, quan en Django Beukman va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lluís Terré de PolarNetZero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.