Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tiki-Tapa Eivissa (434836) - piru c.f (773494) » 726994501: T75/J1/VII

Liga 726994501 Información oficial sobre el partido 726994501 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.720 (38756)

Tiki-Tapa Eivissa Alineación oficial del equipo 'Tiki-Tapa Eivissa' en el partido 2 - 0 piru c.f Alineación oficial del equipo 'piru c.f' en el partido
Henri de Burlet (7') 1 - 0
Valéry Laval (74') 2 - 0
Tiki-Tapa Eivissa Alineación oficial del equipo 'Tiki-Tapa Eivissa' en el partido 2 - 0 piru c.f Alineación oficial del equipo 'piru c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tiki-Tapa Eivissa Alineación oficial del equipo 'Tiki-Tapa Eivissa' en el partido 2 - 1 piru c.f Alineación oficial del equipo 'piru c.f' en el partido
Tiene un resultado normal 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tiki-Tapa Eivissa

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 7, Valéry Laval va pentinar un córner cap al segon pal que Henri de Burlet va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Tiki IbZ va aconseguir el 2 - 0 quan Valéry Laval va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Henri de Burlet va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Hennes Döbertin va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Tiki IbZ la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hennes Döbertin per poc que no incrementa el marcador al minut 29. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Grégoire Löschmann va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Griffin Taylor. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Tiki IbZ ho intentava per la dreta per mitjà de Griffin Taylor, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Plinio Zanardi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Griffin Taylor de Tiki IbZ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

piru c.f

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): En Serge Bellosta va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kyrylo Petrunia.