Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Fumetas S.A.D (117997) - Piloilo y Piticlin (310693) » 726994118: T75/J3/VII

Liga 726994118 Información oficial sobre el partido 726994118 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.713 (38749)

Real Fumetas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Fumetas S.A.D' en el partido 5 - 1 Piloilo y Piticlin Alineación oficial del equipo 'Piloilo y Piticlin' en el partido
Maciej Pietryczuk (16') 1 - 0
何 (He) 成明 (Chengming) (39') 2 - 0
3 - 0 Francisco Muñoz Ybarra (40')
Alexandre Adão Birro (51') 4 - 0
4 - 1 Javier Revuelta (51')
Alexander Zanirato (78') 5 - 1
Real Fumetas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Fumetas S.A.D' en el partido 5 - 1 Piloilo y Piticlin Alineación oficial del equipo 'Piloilo y Piticlin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Real Fumetas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Fumetas S.A.D' en el partido 8 - 0 Piloilo y Piticlin Alineación oficial del equipo 'Piloilo y Piticlin' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Fumetas S.A.D

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Maciej Pietryczuk va donar a Fumetas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Fumetas pel centre va donar un gran resultat: el gol de 何 (He) 成明 (Chengming) va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Alexandre Adão Birro va incrementar l'avantatge de Fumetas amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Alexander Zanirato de Fumetas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Ville Konga va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Fumetas.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de David Cuquerella al minut 19 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Juan Diego Vieyra va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Mihovil Gverić gairebé va marcar per a Fumetas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Rubén Berrendero Díaz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Juan Diego Vieyra va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florin Mihu de Fumetas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Piloilo y Piticlin

Goles Goles

  • 125 Minuto 40 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Francisco Muñoz Ybarra, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 3 - 0 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 152 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Piticlin va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 1 quan Javier Revuelta va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Piticlin va estar a punt d'empatar al 21 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Javier Revuelta que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Piticlin va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 41, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Jesús Andújar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio Farro.