Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Farça (30676) - Club Atlético del Montón (30543) » 726993104: T75/J2/VII

Liga 726993104 Información oficial sobre el partido 726993104 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.695 (38731)

C.B. Barracónipos Alineación oficial del equipo 'C.B. Barracónipos' en el partido 1 - 1 Club Atlético del Montón Alineación oficial del equipo 'Club Atlético del Montón' en el partido
0 - 1 Pepe Queralt (17')
Miquel Monrabal (19') 1 - 1
C.B. Barracónipos Alineación oficial del equipo 'C.B. Barracónipos' en el partido 1 - 1 Club Atlético del Montón Alineación oficial del equipo 'Club Atlético del Montón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.B. Barracónipos Alineación oficial del equipo 'C.B. Barracónipos' en el partido 2 - 1 Club Atlético del Montón Alineación oficial del equipo 'Club Atlético del Montón' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.B. Barracónipos

Goles Goles

  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Leonardo Campomanes va treure un córner llarg cap al segon pal que en Miquel Monrabal, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Barracónipos va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Àngel Gardeñes va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Barracónipos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marcel Cuadrench en un 1 contra 1 amb el porter Antonio Valdivia del Corral, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ijinio Draper de Barracónipos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Club Atlético del Montón

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): CADM agafava avantatge al minut 17 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Pepe Queralt amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Julio César Madrigal va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Adrián Viñal, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): CADM va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Adrián Viñal va desviar el xut final de Miquel Grabulosa després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Ponç Baladia de CADM va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.