Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AS Bilbao (1337170) - kokeee-Team (989364) » 726992835: T75/J4/VII

Liga 726992835 Información oficial sobre el partido 726992835 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.690 (38726)

AS Bilbao Alineación oficial del equipo 'AS Bilbao' en el partido 0 - 4 kokeee-Team Alineación oficial del equipo 'kokeee-Team' en el partido
0 - 1 Kryspin Swat (29')
0 - 2 Bobby Graham (31')
0 - 3 Marc Arnold Eechkoter (42')
0 - 4 Hannibal Stougaard (85')
AS Bilbao Alineación oficial del equipo 'AS Bilbao' en el partido 0 - 4 kokeee-Team Alineación oficial del equipo 'kokeee-Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AS Bilbao Alineación oficial del equipo 'AS Bilbao' en el partido 1 - 2 kokeee-Team Alineación oficial del equipo 'kokeee-Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Bilbao

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Gaspar Fernández-Espartero era fer passades de llarga distància. Al minut 19 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Fernando Colip però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bilbao va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Bizen Orendain, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 235 Minuto 41 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Arturo Esparraguerra es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 41, però el porter va aturar el seu xut.
  • 200 Minuto 87 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 87. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Quique Guerrico la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Arturo Esparraguerra de Bilbao va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fernando Colip es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

kokeee-Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Passats 29 minuts de partit, kokeee-Team es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Kryspin Swat es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Antoine Morant va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de kokeee-Team, Bobby Graham, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Marc Arnold Eechkoter va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 85 (Gol de falta): Passaven 85 minuts quan en Hannibal Stougaard va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Kryspin Swat de kokeee-Team, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 5, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Antoine Morant va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Sergio Alegre Martínez va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Kryspin Swat, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 88 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Hannibal Stougaard, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alfredo Ramo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kryspin Swat de kokeee-Team va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.