Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Navarro F.C. (799940) - Panaderos Football Club (799044) » 726992694: T75/J11/VII

Liga 726992694 Información oficial sobre el partido 726992694 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.687 (38723)

Rayo Navarro F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Navarro F.C.' en el partido 2 - 0 Panaderos Football Club Alineación oficial del equipo 'Panaderos Football Club' en el partido
Valentín Elguea (3') 1 - 0
王 (Wang) 铁 (Tie) (65') 2 - 0
Rayo Navarro F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Navarro F.C.' en el partido 2 - 0 Panaderos Football Club Alineación oficial del equipo 'Panaderos Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Navarro F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Navarro F.C.' en el partido 3 - 0 Panaderos Football Club Alineación oficial del equipo 'Panaderos Football Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Navarro F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 3, en Jesús Blanco del Navarro va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Valentín Elguea que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En 王 (Wang) 铁 (Tie) de Navarro va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El jugador local Valentín Elguea per poc que no incrementa el marcador al minut 17. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lluís Respecte va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Raúl Carrandi que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gerardo Sancho va rematar alt.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Henri Salminen, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Navarro a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Henri Salminen va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Panaderos Football Club

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43 en Jesús Castellnou va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.