Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Si sa tirao! (313557) - Elein & Maui Team (778565) » 726992180: T75/J8/VII

Liga 726992180 Información oficial sobre el partido 726992180 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.678 (38714)

Si sa tirao! Alineación oficial del equipo 'Si sa tirao!' en el partido 0 - 4 Elein & Maui Team Alineación oficial del equipo 'Elein & Maui Team' en el partido
0 - 1 Hèctor Nebot (8')
0 - 2 Benjámin Lahos (14')
0 - 3 Benjámin Lahos (21')
0 - 4 Leon Lachowski (50')
Si sa tirao! Alineación oficial del equipo 'Si sa tirao!' en el partido 0 - 4 Elein & Maui Team Alineación oficial del equipo 'Elein & Maui Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Si sa tirao! Alineación oficial del equipo 'Si sa tirao!' en el partido 0 - 2 Elein & Maui Team Alineación oficial del equipo 'Elein & Maui Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Si sa tirao!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el tirao! sortien al contraatac. La falta llançada per Mauro Ciprés va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 90 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ingolf Wohlgemut, el jugador de tirao! va ser expulsat al minut 90.

Elein & Maui Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Elein agafava avantatge al minut 8 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Hèctor Nebot amb mestria.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Benjámin Lahos va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Benjámin Lahos va augmentar l'avantatge de Elein a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 50, Elein va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Leon Lachowski.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Benjámin Lahos de Elein va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 9 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): Anđelko Bitorajac quasi marca en una jugada assajada de córner que Benjámin Lahos havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després de 24 minuts, Benjámin Lahos va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alfonso Mires va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Hèctor Nebot va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 48, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Diego Armando Medrano va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Diego Armando Medrano. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Francisco Prados que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Francisco Prados, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 80 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Elein va quedar sense poder incrementar el seu marcador.