Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cavs fc (1416446) - Peña Catalana Fc (433875) » 726992034: T75/J14/VII

Liga 726992034 Información oficial sobre el partido 726992034 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.675 (38711)

Cavs fc Alineación oficial del equipo 'Cavs fc' en el partido 3 - 0 Peña Catalana Fc Alineación oficial del equipo 'Peña Catalana Fc' en el partido
Gabriel Leis (20') 1 - 0
Joakim Azpilleta (26') 2 - 0
Joakim Azpilleta (83') 3 - 0
Cavs fc Alineación oficial del equipo 'Cavs fc' en el partido 3 - 0 Peña Catalana Fc Alineación oficial del equipo 'Peña Catalana Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cavs fc Alineación oficial del equipo 'Cavs fc' en el partido 5 - 0 Peña Catalana Fc Alineación oficial del equipo 'Peña Catalana Fc' en el partido
Tiene mala suerte 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cavs fc

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 20 gràcies a la jugada de Gabriel Leis, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Joakim Azpilleta va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): En Diego Joaquín Sandí entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Cavs, un peu providencial d'en Joakim Azpilleta va situar el 3-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): En Diego Joaquín Sandí va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Diego Joaquín Sandí no va ser aprofitada per en Gabriel Leis que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 230 Minuto 31 (Ocasión de falta): Al minut 31, Gabriel Leis gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gustavo Forcades, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Diego Joaquín Sandí, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gustavo Forcades. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Peña Catalana Fc

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 65 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Catalana van pujar a rematar. Però en Llàtzer Comasòlivas la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arnau Creixans de Catalana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús María Guirior de Catalana es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Llàtzer Comasòlivas de Catalana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.