Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pasmaos (1430429) - Victor Club de Futbol (438067) » 726991975: T75/J13/VII

Liga 726991975 Información oficial sobre el partido 726991975 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.674 (38710)

Pasmaos Alineación oficial del equipo 'Pasmaos' en el partido 1 - 3 Victor Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Victor Club de Futbol' en el partido
0 - 1 Hans Romacker (27')
Jordi Tolsau (32') 1 - 1
1 - 2 George Sălăgian (57')
1 - 3 Nauzet Lardín (89')
Pasmaos Alineación oficial del equipo 'Pasmaos' en el partido 1 - 3 Victor Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Victor Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Pasmaos Alineación oficial del equipo 'Pasmaos' en el partido 0 - 8 Victor Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Victor Club de Futbol' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pasmaos

Goles Goles

  • 108 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible (general)): José María Gordoa de Pasmaos va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Jordi Tolsau que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pasmaos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Erlo Aregoitia va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José María Gordoa va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Rubén Jiménez va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erlo Aregoitia de Pasmaos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Victor Club de Futbol

Goles Goles

  • 190 Minuto 27 (Gol de falta): El Hans Romacker va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel VCF. 0-1.
  • 173 Minuto 57 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en George Sălăgian va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Nauzet Lardín va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Nauzet Lardín va estar a punt de posar per davant a VCF amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Emilio Saravia va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Hans Romacker va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 27 (Ocasión de falta): En Manuel Quesada Carrión va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 27. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, 肖 (Xiao) 景权 (Jingquan) quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de VCF la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 284 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Al minut 77 de joc, Manuel Quesada Carrión de VCF va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.