Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pasmaos (1430429) - Flying free (490284) » 726991954: T75/J8/VII

Liga 726991954 Información oficial sobre el partido 726991954 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.674 (38710)

Atlètico De Somo Alineación oficial del equipo 'Atlètico De Somo' en el partido 3 - 0 Flying free Alineación oficial del equipo 'Flying free' en el partido
Pablo Catico (35') 1 - 0
Daniel Requesens (38') 2 - 0
Manuel Riaza (65') 3 - 0
Atlètico De Somo Alineación oficial del equipo 'Atlètico De Somo' en el partido 3 - 0 Flying free Alineación oficial del equipo 'Flying free' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlètico De Somo Alineación oficial del equipo 'Atlètico De Somo' en el partido 2 - 0 Flying free Alineación oficial del equipo 'Flying free' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètico De Somo

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Atlètico va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 35 Pablo Catico va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Daniel Requesens va augmentar l'avantatge de Atlètico a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 116 Minuto 65 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Daniel Requesens sempre és una garantia. Al minut 65, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Manuel Riaza marcar el 3 - 0 per al Atlètico.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Atlètico va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Rodrigo Recio va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rodrigo Recio! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Daniel Requesens gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Guillermo Montilla va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Flying free

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Javier Espinosa de Flying va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a José María Bouvier que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 61 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Iraun Mallagoia amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Flying va anar a parar a la dreta de l'atac on en Iraun Mallagoia, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Herrementeria de Flying va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.