Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Creciente CF (488412) - Pishas F.C (1581319) » 726991601: T75/J4/VII

Liga 726991601 Información oficial sobre el partido 726991601 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.668 (38704)

Sociedad Deportiva Nefarra Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Nefarra' en el partido 1 - 2 Pishas F.C Alineación oficial del equipo 'Pishas F.C' en el partido
0 - 1 José Ángel Puig Saura (7')
Alex Hoboken (21') 1 - 1
1 - 2 Francisco Escornallón (66')
Sociedad Deportiva Nefarra Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Nefarra' en el partido 1 - 2 Pishas F.C Alineación oficial del equipo 'Pishas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sociedad Deportiva Nefarra Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Nefarra' en el partido 3 - 1 Pishas F.C Alineación oficial del equipo 'Pishas F.C' en el partido
Tiene mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sociedad Deportiva Nefarra

Goles Goles

  • 106 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Deportiva sempre confia amb les genialitats d'en Alex Hoboken; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Armengol Pedrerol va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alex Hoboken va entorpir al marcador d'en Román Guzmán Cano per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Deportiva va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alex Hoboken en un 1 contra 1 amb el porter Pablo Elgorriaga, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Deportiva Alex Hoboken quasi va assolir l'empat al minut 74 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Pishas F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 7 minuts, el tirador de faltes del Pishas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en José Ángel Puig Saura, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 174 Minuto 66 (Gol de penalti): Francisco Escornallón va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 66 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 de partit, Mateo Casal va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Miguel Acebal va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Sergio Mesco va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Taoufik Oukacha, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, José Ángel Puig Saura de Pishas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.