Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xexuteam (440988) - Tapia Calidad (1580189) » 726991532: T75/J1/VII

Liga 726991532 Información oficial sobre el partido 726991532 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.667 (38703)

xexuteam Alineación oficial del equipo 'xexuteam' en el partido 2 - 2 Tapia Calidad Alineación oficial del equipo 'Tapia Calidad' en el partido
0 - 1 Pietro Gottarelli (23')
Roberto Comi (24') 1 - 1
1 - 2 Yiannis Kalantzidis (52')
Marselius Suhr (81') 2 - 2
xexuteam Alineación oficial del equipo 'xexuteam' en el partido 2 - 2 Tapia Calidad Alineación oficial del equipo 'Tapia Calidad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
xexuteam Alineación oficial del equipo 'xexuteam' en el partido 3 - 0 Tapia Calidad Alineación oficial del equipo 'Tapia Calidad' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xexuteam

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Marselius Suhr va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de xexuteam, Roberto Comi, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Marselius Suhr de xexuteam va aconseguir igualar el partit al minut 81, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): xexuteam va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ricardo Agraït ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): xexuteam va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però José Daniel Teresa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): xexuteam va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José Daniel Teresa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ben Schirp.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Igor Antecki va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Roberto Comi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de xexuteam.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Jari Riihiniemi del xexuteam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82, Jari Riihiniemi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Igor Antecki va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): xexuteam va estar a punt de posar-se per davant al minut 89 però José Daniel Teresa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, José Daniel Teresa de xexuteam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tapia Calidad

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): El Calidad era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Pietro Gottarelli va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Yiannis Kalantzidis va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Calidad.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): El Calidad va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 9, però en Rickard Bengtsson va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Calidad sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Yiannis Kalantzidis, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 40 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Calidad van sortir al contraatac amb encert al minut 83, però Alfredo Laguna Guillén no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.