Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monykis (1432457) - Salvatore Internazionale (1579287) » 726991509: T75/J9/VII

Liga 726991509 Información oficial sobre el partido 726991509 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.666 (38702)

Monykis Alineación oficial del equipo 'Monykis' en el partido 2 - 0 Salvatore Internazionale Alineación oficial del equipo 'Salvatore Internazionale' en el partido
Benvingut Cebrià (73') 1 - 0
Ronaldo Del Po (84') 2 - 0
Monykis Alineación oficial del equipo 'Monykis' en el partido 2 - 0 Salvatore Internazionale Alineación oficial del equipo 'Salvatore Internazionale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Monykis Alineación oficial del equipo 'Monykis' en el partido 3 - 0 Salvatore Internazionale Alineación oficial del equipo 'Salvatore Internazionale' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monykis

Goles Goles

  • 190 Minuto 73 (Gol de falta): El Benvingut Cebrià va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Monykis. 1-0.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ronaldo Del Po es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Monykis va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ròmul Serra va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lautaro Zúñiga.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Ròmul Serra va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Monykis va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Francisco Laserna va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 60 (Ocasión de falta): Amb 60 minuts disputats, Tiebe Schaaf gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Lautaro Zúñiga va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Benvingut Cebrià del Monykis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 72 per blocar una centrada d'en Teo Martinez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Monykis.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Laserna es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tomeu Garcia de Monykis es va guanyar la targeta groga merescudament.

Salvatore Internazionale

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Internazionale va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gartzia Xuarbe va desviar el xut final de Ariel Żydziak després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Kai Gruber-Veit va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 206 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Jesús Aboigor va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Renaud Ragot va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 54 (Tarjeta roja directa): Al minut 54, Sebastián Carcacha de Internazionale va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ismael Herreruelo, el jugador de Internazionale va ser expulsat al minut 80.