Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

panterasfc (779011) - Filial Sportinguista C.F (1596984) » 726990541: T75/J4/VII

Liga 726990541 Información oficial sobre el partido 726990541 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.649 (38685)

panterasfc Alineación oficial del equipo 'panterasfc' en el partido 2 - 1 Filial Sportinguista C.F Alineación oficial del equipo 'Filial Sportinguista C.F' en el partido
Diego Santiago (30') 1 - 0
Manel Palop (35') 2 - 0
2 - 1 Aren Pektan (66')
panterasfc Alineación oficial del equipo 'panterasfc' en el partido 2 - 1 Filial Sportinguista C.F Alineación oficial del equipo 'Filial Sportinguista C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
panterasfc Alineación oficial del equipo 'panterasfc' en el partido 3 - 0 Filial Sportinguista C.F Alineación oficial del equipo 'Filial Sportinguista C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

panterasfc

Goles Goles

  • 139 Minuto 30 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Diego Santiago van servir per superar a l'últim defensor, en Carles Enric Calduch. Tot va acabar amb el 1 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de panterasfc cantant "Diego Santiago selecció!"
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, panterasfc va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Manel Palop, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en 杨 (Yang) 群栋 (Qundong) va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Diego Santiago. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Manel Palop una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Muzaffer Murat Saygın va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En David Pișcoci, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Jordi Lucena Marcos es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Pișcoci de panterasfc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Filial Sportinguista C.F

Goles Goles

  • 119 Minuto 66 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Carles Enric Calduch el va rematar Aren Pektan amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en David Pișcoci no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Okke Cabus estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carles Enric Calduch de Sportinguista amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.