Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Les Trujes (1581975) - BARCELONA UNION AACC (800088) » 726989613: T75/J11/VII

Liga 726989613 Información oficial sobre el partido 726989613 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.632 (38668)

Les Trujes Alineación oficial del equipo 'Les Trujes' en el partido 4 - 0 BARCELONA UNION AACC Alineación oficial del equipo 'BARCELONA UNION AACC' en el partido
Adrian-Ion Nichiforel (6') 1 - 0
Mariano Agrelo (31') 2 - 0
Fernando Villamañán (80') 3 - 0
Knut Waller (85') 4 - 0
Les Trujes Alineación oficial del equipo 'Les Trujes' en el partido 4 - 0 BARCELONA UNION AACC Alineación oficial del equipo 'BARCELONA UNION AACC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Les Trujes Alineación oficial del equipo 'Les Trujes' en el partido 4 - 1 BARCELONA UNION AACC Alineación oficial del equipo 'BARCELONA UNION AACC' en el partido
Tiene un resultado normal 4.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Trujes

Goles Goles

  • 106 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Adrian-Ion Nichiforel va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 6, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Trujes, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 130 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31 en Mariano Agrelo va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Fernando Villamañán va marcar al minut 80 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 0.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Knut Waller va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Mariano Agrelo es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Trujes van sortir al contraatac al minut 52, però Ixaka Mazmela va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lothar Astra de Trujes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Ixaka Mazmela de Trujes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

BARCELONA UNION AACC

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de BARCELONA a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Bichr Khalouta va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 254 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En Fernando Medina Fábrega no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Mario Alberto Soriano la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de BARCELONA havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sansón Vega.