Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Meringues (436957) - VNZLA (802015) » 726988933: T75/J9/VII

Liga 726988933 Información oficial sobre el partido 726988933 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.620 (38656)

The Meringues Alineación oficial del equipo 'The Meringues' en el partido 2 - 0 Ibarra Alineación oficial del equipo 'Ibarra' en el partido
Guim Faura (14') 1 - 0
Kaio Juanbeltz (59') 2 - 0
The Meringues Alineación oficial del equipo 'The Meringues' en el partido 2 - 0 Ibarra Alineación oficial del equipo 'Ibarra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Meringues Alineación oficial del equipo 'The Meringues' en el partido 1 - 1 Ibarra Alineación oficial del equipo 'Ibarra' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,5 % 5,8 % 73,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Meringues

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Guim Faura, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Meringues se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.
  • 130 Minuto 59 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Kaio Juanbeltz va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 59 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Meringues va anar a parar a la dreta de l'atac on en Labib Fannane, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pablo Muñoz Gómez va ridiculitzar a en Miguel Gazo amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Ibarra

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ibarra que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ignacio Hiesais, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 26, en un 1 contra 1 amb el porter, però Txema Soler va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Rubén Mata Castro des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ignacio Hiesais la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Ibarra havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Eduardo Cobián de Ibarra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.