Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MISAKI F.C (1369866) - Florencia VC (774180) » 726988866: T75/J6/VII

Liga 726988866 Información oficial sobre el partido 726988866 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.619 (38655)

MISAKI F.C Alineación oficial del equipo 'MISAKI F.C' en el partido 1 - 1 Florencia VC Alineación oficial del equipo 'Florencia VC' en el partido
Jan Venhuizen (11') 1 - 0
1 - 1 Intekhab Amr (68')
MISAKI F.C Alineación oficial del equipo 'MISAKI F.C' en el partido 1 - 1 Florencia VC Alineación oficial del equipo 'Florencia VC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MISAKI F.C Alineación oficial del equipo 'MISAKI F.C' en el partido 0 - 1 Florencia VC Alineación oficial del equipo 'Florencia VC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MISAKI F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 els aficionats van embogir quan en Jan Venhuizen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de MISAKI.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Manuel Mesa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): 郑 (Zheng) 廷伦 (Tinglun) va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de MISAKI que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MISAKI, l'equip va recuperar la pilota al minut 65 i va contraatacar. En Gustavo Ernesto Mata va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Toro Bravo de MISAKI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Florencia VC

Goles Goles

  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Intekhab Amr que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Carlton Minns per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 17, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 27 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Dean van Liempd va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Ludvík Oubrecht al minut 29 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Ludvík Oubrecht va encarar al porter al 35, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Gustav Mogensen quasi aconsegueix empatar per Florencia al minut 54, però Marcel Weidinger va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ricardo Alexandre Baptista va fer una jugada per la banda esquerra, però Marcel Weidinger va aturar el seu xut.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Maik Beckenbauer va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 69, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marcel Weidinger va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Maik Beckenbauer que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Maik Beckenbauer quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.