Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Cimanes (1432195) - HekaN CF (491435) » 726988818: T75/J8/VII

Liga 726988818 Información oficial sobre el partido 726988818 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.618 (38654)

Moral CF Alineación oficial del equipo 'Moral CF' en el partido 3 - 0 HekaN CF Alineación oficial del equipo 'HekaN CF' en el partido
1 - 0 Enrique Barrero (24')
Miguel Cafranga (25') 2 - 0
David Ortiz Leon (72') 3 - 0
Moral CF Alineación oficial del equipo 'Moral CF' en el partido 3 - 0 HekaN CF Alineación oficial del equipo 'HekaN CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Moral CF Alineación oficial del equipo 'Moral CF' en el partido 2 - 1 HekaN CF Alineación oficial del equipo 'HekaN CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moral CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Miguel Cafranga, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Moral va augmentar la diferència quan David Ortiz Leon no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a Moral per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tesifonte Solache, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Miguel Cafranga de Moral gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Josu Eirigarai, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): Miguel Cafranga hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en David Ortiz Leon havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Josu Eirigarai una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Javier Iruleta va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Moral va anar a parar a la dreta de l'atac on en Diego Catarecha, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Catarecha.

HekaN CF

Goles Goles

  • 125 Minuto 24 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 0 el va marcar Enrique Barrero a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Arnaitz Aldarondo ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del HekaN va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Domingo Piñeiro no va poder controlar.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Edgardo Exerica la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de HekaN havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.