Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC GRANO (1461160) - salchipapis (310061) » 726988457: T75/J1/VII

Liga 726988457 Información oficial sobre el partido 726988457 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.612 (38648)

FC GRANO Alineación oficial del equipo 'FC GRANO' en el partido 2 - 2 CD CULTURAL LEONESA CD Alineación oficial del equipo 'CD CULTURAL LEONESA CD' en el partido
0 - 1 Berenguer Cabruja (13')
Guillermo Gazo (41') 1 - 1
Guillermo Gazo (54') 2 - 1
2 - 2 Fernán Lorena (59')
FC GRANO Alineación oficial del equipo 'FC GRANO' en el partido 2 - 2 CD CULTURAL LEONESA CD Alineación oficial del equipo 'CD CULTURAL LEONESA CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC GRANO Alineación oficial del equipo 'FC GRANO' en el partido 3 - 0 CD CULTURAL LEONESA CD Alineación oficial del equipo 'CD CULTURAL LEONESA CD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC GRANO

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Guillermo Gazo de GRANO va aconseguir igualar el partit al minut 41, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 106 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 54 minuts, Guillermo Gazo va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Saturio Vargas Porras va estar a punt d'empatar per a GRANO quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Juan Antonio Márquez Montes va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gonzalo López va estar a punt d'acabar en gol al minut 43, però el porter visitant Juan Antonio Márquez Montes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Rafael Moreno Pidal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de GRANO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Saturio Vargas Porras! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

CD CULTURAL LEONESA CD

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): En Berenguer Cabruja donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 13 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 59 minuts Fernán Lorena va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Al minut 26 de joc, Pere Casallachs de CULTURAL va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 235 Minuto 37 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Berenguer Cabruja, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Ramón María Mauri va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jorge Antonio Exerica va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fernán Lorena ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.