Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chelsea.burgos-cf (1461923) - Unión Sanlúqueña FC (486256) » 726988390: T75/J13/VII

Liga 726988390 Información oficial sobre el partido 726988390 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.610 (38646)

chelsea.burgos-cf Alineación oficial del equipo 'chelsea.burgos-cf' en el partido 4 - 1 Unión Sanlúqueña FC Alineación oficial del equipo 'Unión Sanlúqueña FC' en el partido
Andaz Benarif (15') 1 - 0
Iván Santos (37') 2 - 0
2 - 1 Luis Luque (62')
Elvezio Princivalle (70') 3 - 1
Iván Santos (71') 4 - 1
chelsea.burgos-cf Alineación oficial del equipo 'chelsea.burgos-cf' en el partido 4 - 1 Unión Sanlúqueña FC Alineación oficial del equipo 'Unión Sanlúqueña FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
chelsea.burgos-cf Alineación oficial del equipo 'chelsea.burgos-cf' en el partido 3 - 1 Unión Sanlúqueña FC Alineación oficial del equipo 'Unión Sanlúqueña FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,8 % 4,2 % 19,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chelsea.burgos-cf

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 15 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de chelsea.burgos-cf. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Andaz Benarif xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, chelsea.burgos-cf va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Iván Santos, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): En Andrea Pezzuto entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al chelsea.burgos-cf, un peu providencial d'en Elvezio Princivalle va situar el 3-1 al panell digital.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): chelsea.burgos-cf va augmentar la diferència quan Iván Santos no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Passaven 51 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Josep Maria Toló va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Piña.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Elvezio Princivalle de chelsea.burgos-cf la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Unión Sanlúqueña FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, Luis Luque va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Sanlúqueña en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Sanlúqueña al minut 7, però el xut de Rafael Jávega va topar amb la tanca defensiva.
  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Andaz Benarif no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rafael Cros estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 219 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Sanlúqueña va estar a punt d'arribar en un córner. En Óscar Velázquez Ibero va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Sanlúqueña creava perill des de la dreta al minut 30, però en Miguel Ángel Ramos Platón, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Jaime Isarraga desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Robert Ebbens va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Miguel Ángel Ramos Platón no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 49 en Rafael Jávega va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Miguel Ángel Ramos Platón va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 216 Minuto 50 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Roberto Victorio va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Óscar Velázquez Ibero, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 75, quan un error defensiu va deixar Rafael Cros completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Huerco de Sanlúqueña amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.