Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calera FC (1599694) - ATC Hostalric (773180) » 726988228: T75/J14/VII

Liga 726988228 Información oficial sobre el partido 726988228 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.607 (38643)

Calera FC Alineación oficial del equipo 'Calera FC' en el partido 2 - 0 ATC Hostalric Alineación oficial del equipo 'ATC Hostalric' en el partido
Lirain Intxaurralde (75') 1 - 0
Pelaxio Castellanos (77') 2 - 0
Calera FC Alineación oficial del equipo 'Calera FC' en el partido 2 - 0 ATC Hostalric Alineación oficial del equipo 'ATC Hostalric' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Calera FC Alineación oficial del equipo 'Calera FC' en el partido 4 - 0 ATC Hostalric Alineación oficial del equipo 'ATC Hostalric' en el partido
Tiene mala suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calera FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Calera va ser Lirain Intxaurralde.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Als 77 minuts de joc, els nois de Calera van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Pelaxio Castellanos augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Lirain Intxaurralde va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Calera se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Urkoi Agirregazuria del Calera ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Urkoi Agirregazuria, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Anastasi Fos va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Iraultza Arrigorriaga va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Calera van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Urkoi Agirregazuria, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Luis Armero va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Heredia de Calera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

ATC Hostalric

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En José Vicente Caravéo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Santiago Pieres de Hostalric va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ramón Espejo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ramón Espejo es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joel Colom de Hostalric la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.