Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Alsanan (797731) - Wuachines FC (1457162) » 726987531: T75/J8/VII

Liga 726987531 Información oficial sobre el partido 726987531 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.595 (38631)

Atletico Alsanan Alineación oficial del equipo 'Atletico Alsanan' en el partido 0 - 1 Sporting de Palmier Alineación oficial del equipo 'Sporting de Palmier' en el partido
0 - 1 Serafín Jiménez (14')
Atletico Alsanan Alineación oficial del equipo 'Atletico Alsanan' en el partido 0 - 1 Sporting de Palmier Alineación oficial del equipo 'Sporting de Palmier' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Alsanan Alineación oficial del equipo 'Atletico Alsanan' en el partido 2 - 0 Sporting de Palmier Alineación oficial del equipo 'Sporting de Palmier' en el partido
Tiene mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Alsanan

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Daniel De Flor va superar els defenses rivals per velocitat al minut 38 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 213 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Atletico va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en José Ángel Soriano la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Sporting de Palmier

Goles Goles

  • 108 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 14, en César Coutiño la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Serafín Jiménez que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 27 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 27 per Serafín Jiménez va anar a parar a la creueta.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Àngel Capellera al minut 28, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SpPalmier va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Àngel Capellera va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del SpPalmier sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Serafín Jiménez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 50 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 284 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Serafín Jiménez de SpPalmier va fallar un penal al minut 67. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Eulogi de Falgàs de SpPalmier va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 69 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Llàtzer Planelles es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.