Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EL_EJIDO (490612) - Crevillente CF (1417685) » 726987428: T75/J10/VII

Liga 726987428 Información oficial sobre el partido 726987428 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.593 (38629)

EL_EJIDO Alineación oficial del equipo 'EL_EJIDO' en el partido 0 - 2 Crevillente CF Alineación oficial del equipo 'Crevillente CF' en el partido
0 - 1 Hartz Alaio (82')
0 - 2 Raúl Castello (85')
EL_EJIDO Alineación oficial del equipo 'EL_EJIDO' en el partido 0 - 2 Crevillente CF Alineación oficial del equipo 'Crevillente CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
EL_EJIDO Alineación oficial del equipo 'EL_EJIDO' en el partido 1 - 5 Crevillente CF Alineación oficial del equipo 'Crevillente CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EL_EJIDO

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Robinson Garzón va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): EL_EJIDO van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 71, però Antonio Lardín va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Crevillente CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Crevillent va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 82. Hartz Alaio va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 85, Crevillent va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Raúl Castello.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Luis Settier ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Jorge Luis Giménez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Crevillent va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Marinică Mâţiu va quedar-se sol davant el porter Matías Bertamiráns, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Juan Luis Settier que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Raúl Castello va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 70, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Matías Bertamiráns va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Fernando Escamilla va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): Jorge Luis Giménez hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Fernando Escamilla havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.