Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sport Saragoza (1580886) - Atletico Dardanelas (993625) » 726986869: T75/J11/VII

Liga 726986869 Información oficial sobre el partido 726986869 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.583 (38619)

Sport Saragoza Alineación oficial del equipo 'Sport Saragoza' en el partido 1 - 6 Atletico Dardanelas Alineación oficial del equipo 'Atletico Dardanelas' en el partido
0 - 1 René Damiani (2')
0 - 2 Jaume Marinel·lo (23')
0 - 3 Isaia Strocchi (33')
Isidro Vargas (55') 1 - 3
1 - 4 Isaia Strocchi (75')
1 - 5 Jaume Marinel·lo (79')
1 - 6 Sustrai Beheran (89')
Sport Saragoza Alineación oficial del equipo 'Sport Saragoza' en el partido 1 - 6 Atletico Dardanelas Alineación oficial del equipo 'Atletico Dardanelas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Sport Saragoza Alineación oficial del equipo 'Sport Saragoza' en el partido 0 - 8 Atletico Dardanelas Alineación oficial del equipo 'Atletico Dardanelas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sport Saragoza

Goles Goles

  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Isidro Vargas de Saragoza va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Saragoza va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 57 que José Luis Vázquez Ochoa no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Isidro Vargas de Saragoza va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atletico Dardanelas

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què René Damiani es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23, Jaume Marinel·lo va augmentar l'avantatge de Dardanelas a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Isaia Strocchi va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 75 minuts, Isaia Strocchi va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 4.
  • 135 Minuto 79 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Jaume Marinel·lo de Dardanelas va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 5.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Dardanelas va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Sustrai Beheran, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Jaume Marinel·lo de Dardanelas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 30 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jaume Marinel·lo després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Iván Sobis va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 54 (Ocasión de falta): Iván Sobis va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Tommaso Arcudi que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): Tommaso Arcudi va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Gniewko Paprzycki quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Iván Sobis, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Després de 91 minuts, Isaia Strocchi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Iván Sobis va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, René Damiani de Dardanelas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sustrai Beheran es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.