Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Trompeteros del Gol (123705) - Gamonal Drinking Team (120252) » 726986801: T75/J8/VII

Liga 726986801 Información oficial sobre el partido 726986801 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.582 (38618)

FC Trompeteros del Gol Alineación oficial del equipo 'FC Trompeteros del Gol' en el partido 1 - 2 Gamonal Drinking Team Alineación oficial del equipo 'Gamonal Drinking Team' en el partido
Diego Pozo (41') 1 - 0
1 - 1 Tomek Furmański (44')
1 - 2 Veysel Seri (79')
FC Trompeteros del Gol Alineación oficial del equipo 'FC Trompeteros del Gol' en el partido 1 - 2 Gamonal Drinking Team Alineación oficial del equipo 'Gamonal Drinking Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Trompeteros del Gol Alineación oficial del equipo 'FC Trompeteros del Gol' en el partido 1 - 7 Gamonal Drinking Team Alineación oficial del equipo 'Gamonal Drinking Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Trompeteros del Gol

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Diego Pozo va donar a Trompeteros un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Trompeteros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pepe Grande va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nelson Sampaio Moura.
  • 224 Minuto 14 (Ocasión de penalti): En Lucas Corzo va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 14, però el porter visitant Nelson Sampaio Moura el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): Al minut 43, Lucas Corzo gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Trompeteros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Amat Riera en un 1 contra 1 amb el porter Nelson Sampaio Moura, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Darius Guill hauria d'haver estat gol al minut 84 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amat Riera de Trompeteros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrián Madrid.

Gamonal Drinking Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Tomek Furmański de Drinking va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Veysel Seri va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tomek Furmański que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Joan Castells va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 35. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Veysel Seri de Drinking va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 83 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Severin Popârțac de Drinking va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.