Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BDN F.C. (1431940) - Skorpion KO (1433862) » 726986763: T75/J12/VII

Liga 726986763 Información oficial sobre el partido 726986763 en Hattrick

27.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VII.581 (38617)

BDN F.C. Alineación oficial del equipo 'BDN F.C.' en el partido 1 - 2 Skorpion KO Alineación oficial del equipo 'Skorpion KO' en el partido
Gianluca Cabarrús (7') 1 - 0
1 - 1 Miguel Valles (24')
1 - 2 Honesto Viqueira (29')
BDN F.C. Alineación oficial del equipo 'BDN F.C.' en el partido 1 - 2 Skorpion KO Alineación oficial del equipo 'Skorpion KO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BDN F.C. Alineación oficial del equipo 'BDN F.C.' en el partido 1 - 1 Skorpion KO Alineación oficial del equipo 'Skorpion KO' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,2 % 3,6 % 18,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BDN F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Passats 7 minuts, Gianluca Cabarrús, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. F.C. es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Richard Bunte va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 32, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 214 Minuto 61 (Ocasión de penalti): F.C. tenia un penal al seu favor al minut 61, però el porter va aturar el xut de 蔡 (Cai) 子超 (Zichao) amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Salvador Fragoso, t'estimo!!!''
  • 210 Minuto 79 (Ocasión de falta): 蔡 (Cai) 子超 (Zichao) va llançar una falta directa al minut 79 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Manuel Gorgoji.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80 de partit, Juan Manuel Gorgoji de F.C. va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Skorpion KO

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Geroni d'Ardena va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Miguel Valles, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 29, quan Honesto Viqueira va posar els visitants Skorpion per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Geroni d'Ardena va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8 Arnoldo Ortiz va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Luis Elezarriaga va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Honesto Viqueira va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Skorpion van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Geroni d'Ardena, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.