Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chichonera FC (1419020) - Mace (1421252) » 726985927: T75/J13/VII

Liga 726985927 Información oficial sobre el partido 726985927 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.566 (38602)

Chichonera FC Alineación oficial del equipo 'Chichonera FC' en el partido 1 - 4 Mace Alineación oficial del equipo 'Mace' en el partido
0 - 1 艾吉伊敏 (Ajiyiming) 艾克拜尔 (Ekber) (29')
Cristiano Pancorbo (37') 1 - 1
1 - 2 Cyryl Rewucki (59')
1 - 3 Musoxon Nurmatov (78')
1 - 4 Pier Giuseppe Garnero (82')
Chichonera FC Alineación oficial del equipo 'Chichonera FC' en el partido 1 - 4 Mace Alineación oficial del equipo 'Mace' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Chichonera FC Alineación oficial del equipo 'Chichonera FC' en el partido 0 - 4 Mace Alineación oficial del equipo 'Mace' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chichonera FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, el Chichonera va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Cristiano Pancorbo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Mace

Goles Goles

  • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, 艾吉伊敏 (Ajiyiming) 艾克拜尔 (Ekber) era molt més ràpid que el defensa Miguel José Zorita. Al minut 29, el jugador de Mace va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): En Cyryl Rewucki donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 59 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Musoxon Nurmatov, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pier Giuseppe Garnero de Mace l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Pedro Rafael Valente va estar a punt de posar per davant a Mace amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rafa Isturizaga va impedir un gol cantat.
  • 280 Minuto 31 (Ocasión de falta): Cyryl Rewucki va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Rafa Isturizaga, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jan Dočekal no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Knud-Peter Wangen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rafa Isturizaga, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Jan Dočekal de Mace, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 42, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Josh Coplay, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Josh Coplay va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 219 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Knud-Peter Wangen va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Cyryl Rewucki, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Augusto Chirinos de Mace es va guanyar la targeta groga merescudament.