Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Hispania (310232) - Tarabicu (1461180) » 726985706: T75/J14/VII

Liga 726985706 Información oficial sobre el partido 726985706 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.562 (38598)

UD Hispania Alineación oficial del equipo 'UD Hispania' en el partido 0 - 6 Tarabicu Alineación oficial del equipo 'Tarabicu' en el partido
0 - 1 Carlos Ruete (11')
0 - 2 Cucufato Puente (19')
0 - 3 Carlos Ruete (36')
0 - 4 Martin Hofman (64')
0 - 5 Oriol Sitjà (82')
0 - 6 Kirill Lubnin (85')
UD Hispania Alineación oficial del equipo 'UD Hispania' en el partido 0 - 6 Tarabicu Alineación oficial del equipo 'Tarabicu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
UD Hispania Alineación oficial del equipo 'UD Hispania' en el partido 0 - 9 Tarabicu Alineación oficial del equipo 'Tarabicu' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Hispania

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alberto Vandoma estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Baldomer Tomeu, als 66 minuts, va fallar per ben poc.
  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ignacio Porcel de Hispania va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Alberto Vandoma que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan García de Hispania va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tobías de Blas de Hispania la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tarabicu

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): Al minut 11 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Carlos Ruete va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 19 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Tarabicu. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Cucufato Puente xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Tarabicu va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Carlos Ruete va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Martin Hofman va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hispania. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Oriol Sitjà la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Tarabicu es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 5 arribava al minut 82.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al 85 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Tarabicu augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Kirill Lubnin es rifés el porter i marqués el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Tarabicu a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Daniel Jessner va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Martin Hofman al minut 39, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Tarabicu la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matteo Pagliuca.