Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Moniello (778728) - Naron O Freixo (1462194) » 726985621: T75/J7/VII

Liga 726985621 Información oficial sobre el partido 726985621 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.561 (38597)

Racing de Moniello Alineación oficial del equipo 'Racing de Moniello' en el partido 3 - 1 Naron O Freixo Alineación oficial del equipo 'Naron O Freixo' en el partido
Rik Beullens (20') 0 - 1
Balázs Mihály (39') 1 - 1
Rafael Alberto Provencio (53') 2 - 1
Simo-Samuli Pinoniemi (56') 3 - 1
Racing de Moniello Alineación oficial del equipo 'Racing de Moniello' en el partido 3 - 1 Naron O Freixo Alineación oficial del equipo 'Naron O Freixo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Racing de Moniello Alineación oficial del equipo 'Racing de Moniello' en el partido 4 - 0 Naron O Freixo Alineación oficial del equipo 'Naron O Freixo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Moniello

Goles Goles

  • 125 Minuto 20 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 0 - 1 el va marcar Rik Beullens a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Balázs Mihály va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Moniello van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rafael Alberto Provencio va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Simo-Samuli Pinoniemi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ernesto Pintaudi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jamal Khlafa.
  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Odisseas Alpous de Moniello es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.

Naron O Freixo

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Costantino Pomarico va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ricky Ruysschaert, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ricky Ruysschaert va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 77, quan un error defensiu va deixar Costantino Pomarico completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.