Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iberófonos F.C. (988077) - Plaza los Príncipes CF (1417783) » 726985578: T75/J10/VII

Liga 726985578 Información oficial sobre el partido 726985578 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.560 (38596)

Iberófonos F.C. Alineación oficial del equipo 'Iberófonos F.C.' en el partido 6 - 1 Plaza los Príncipes CF Alineación oficial del equipo 'Plaza los Príncipes CF' en el partido
0 - 1 Lourenzo Ramos (20')
Clement Zierold (31') 1 - 1
Sean Paul Weißenfels (41') 2 - 1
Michael Bondeli (49') 3 - 1
Héctor Hernandez (50') 4 - 1
Sean Paul Weißenfels (74') 5 - 1
Óscar Perales (79') 6 - 1
Iberófonos F.C. Alineación oficial del equipo 'Iberófonos F.C.' en el partido 6 - 1 Plaza los Príncipes CF Alineación oficial del equipo 'Plaza los Príncipes CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Iberófonos F.C. Alineación oficial del equipo 'Iberófonos F.C.' en el partido 10 - 0 Plaza los Príncipes CF Alineación oficial del equipo 'Plaza los Príncipes CF' en el partido
Es un cenizo 10.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iberófonos F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Després de 31 minuts de partit, Clement Zierold igualava per Iberófonos en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 41 gràcies a la jugada de Sean Paul Weißenfels, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Michael Bondeli va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Amb 50 minuts jugats, en Héctor Hernandez va augmentar l'avantatge de Iberófonos a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Iberófonos a 5 - 1. Sean Paul Weißenfels va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Óscar Perales de Iberófonos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Iberófonos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ignacio Lora Guerrero, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Godwin Akukweti, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Clement Zierold de Iberófonos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oleg Gaidul de Iberófonos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Plaza los Príncipes CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Lourenzo Ramos va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Príncipes va estar a punt de marcar quan Telmo Jauregiondo va fer una passada impressionant a Réda Kasmi, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauro Tejería de Príncipes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Réda Kasmi.