Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JPalos Lock (1577855) - Almonte C.F (798579) » 726985504: T75/J6/VII

Liga 726985504 Información oficial sobre el partido 726985504 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.559 (38595)

JPalos Lock Alineación oficial del equipo 'JPalos Lock' en el partido 1 - 2 Almonte C.F Alineación oficial del equipo 'Almonte C.F' en el partido
Faicán Iturrao (16') 1 - 0
1 - 1 Seth van Opstal (80')
1 - 2 Jochen Hepp (83')
JPalos Lock Alineación oficial del equipo 'JPalos Lock' en el partido 1 - 2 Almonte C.F Alineación oficial del equipo 'Almonte C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
JPalos Lock Alineación oficial del equipo 'JPalos Lock' en el partido 1 - 4 Almonte C.F Alineación oficial del equipo 'Almonte C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JPalos Lock

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): JPalos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 16, quan Faicán Iturrao, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 16 quan Jesús Fernando Escos de JPalos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): JPalos van sortir al contraatac amb encert al minut 24, però Adriel Feloaga no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Alex Samson, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Udalatx Idoeta va ridiculitzar a en Seth van Opstal amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Jesús Fernando Escos gairebé va marcar per a JPalos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 81 per blocar una centrada d'en Adriel Feloaga va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de JPalos.

Almonte C.F

Goles Goles

  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Seth van Opstal per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): El jugador de Almonte Jochen Hepp va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 83 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Almonte que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Vladimir Antonijević, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Hermann Reitz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 14 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 264 Minuto 23 (Ocasión de penalti): En Ricardo Millau va llençar un penal al minut 23. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Daniel Posedaru al minut 27 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 70, en un 1 contra 1 amb el porter, però 张 (Zhang) 旭梁 (Xuliang) va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jochen Hepp des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jochen Hepp de Almonte va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.