Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tartessos, H.C. (489793) - Arosa Atlético (1420025) » 726985241: T75/J10/VII

Liga 726985241 Información oficial sobre el partido 726985241 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.554 (38590)

Tartessos, H.C. Alineación oficial del equipo 'Tartessos, H.C.' en el partido 0 - 4 Arosa Atlético Alineación oficial del equipo 'Arosa Atlético' en el partido
0 - 1 Felipe Jubitero (11')
0 - 2 Radu Ciudin (37')
0 - 3 Radu Ciudin (38')
0 - 4 Levi Eysker (89')
Tartessos, H.C. Alineación oficial del equipo 'Tartessos, H.C.' en el partido 0 - 4 Arosa Atlético Alineación oficial del equipo 'Arosa Atlético' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tartessos, H.C. Alineación oficial del equipo 'Tartessos, H.C.' en el partido 0 - 3 Arosa Atlético Alineación oficial del equipo 'Arosa Atlético' en el partido
Tiene un resultado normal 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tartessos, H.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Tartessos, van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 20, però el xut de Glen Gabriels des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 35 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Felipe Marcel Ros, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tartessos, va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jobst Betz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cesare Bratschi.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Cesare Bratschi de Tartessos, per doble groga al minut 36.

Arosa Atlético

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Atlético agafava avantatge al minut 11 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Felipe Jubitero amb mestria.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Radu Ciudin va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Radu Ciudin va aprofitar un error defensiu al minut 38, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Atlético.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, Atlético va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Levi Eysker.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Radu Ciudin va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Felipe Jubitero, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Felipe Jubitero va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Radu Ciudin es va quedar sol davant del porter, al minut 34. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vesa Kyyhkynen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Radu Ciudin després de 54 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Víctor Ruiz García va poder desviar-lo a córner.