Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Timonero (1336439) - Tartessos, H.C. (489793) » 726985240: T75/J9/VII

Liga 726985240 Información oficial sobre el partido 726985240 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.554 (38590)

Timonero Alineación oficial del equipo 'Timonero' en el partido 4 - 1 Tartessos, H.C. Alineación oficial del equipo 'Tartessos, H.C.' en el partido
Pål Hanssen (15') 1 - 0
1 - 1 Julián Gojenola (27')
Gaëtan Barbet (31') 2 - 1
Sören Gabor (53') 3 - 1
Luis Mata Luque (74') 4 - 1
Timonero Alineación oficial del equipo 'Timonero' en el partido 4 - 1 Tartessos, H.C. Alineación oficial del equipo 'Tartessos, H.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Timonero Alineación oficial del equipo 'Timonero' en el partido 2 - 0 Tartessos, H.C. Alineación oficial del equipo 'Tartessos, H.C.' en el partido
Tiene suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Timonero

Goles Goles

  • 115 Minuto 15 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 15 minuts de joc, Pål Hanssen, corrent com un esperitat, superà primer Benedykt Bär per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gaëtan Barbet, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 116 Minuto 53 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 53, en Arnoldo Poskal del Timonero va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Sören Gabor que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 1.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Luis Mata Luque va incrementar l'avantatge de Timonero amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlos Senoba va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Sören Gabor es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tartessos,. La jugada d'estratègia del Timonero per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Luis Mata Luque va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El jugador local Juan Raúl Aleixandre per poc que no incrementa el marcador al minut 63. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Víctor Ruiz García va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Timonero va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Raúl Aleixandre, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Mata Luque de Timonero es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.

Tartessos, H.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Als 27 minuts de partit, Julián Gojenola de Tartessos, va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Tartessos, van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 4, però el xut de Julián Gojenola des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Tartessos, van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Vladimir Milanov va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 250 Minuto 54 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Tartessos, van pujar a rematar. Però en Felipe Marcel Ros la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 64 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Felipe Marcel Ros, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.