Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.Benavent (1413997) - Dinamo de Bucaxerez (1584008) » 726984187: T75/J12/VII

Liga 726984187 Información oficial sobre el partido 726984187 en Hattrick

27.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VII.535 (38571)

F.Benavent Alineación oficial del equipo 'F.Benavent' en el partido 1 - 1 Dinamo de Bucaxerez Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Bucaxerez' en el partido
0 - 1 Elodio Chacón (62')
Jordi Sauri (84') 1 - 1
F.Benavent Alineación oficial del equipo 'F.Benavent' en el partido 1 - 1 Dinamo de Bucaxerez Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Bucaxerez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.Benavent Alineación oficial del equipo 'F.Benavent' en el partido 0 - 3 Dinamo de Bucaxerez Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Bucaxerez' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.Benavent

Goles Goles

  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors del F.Benavent amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 84, deixant Jordi Sauri en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 27 (Ocasión evento especial): Isra Manegat va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 27, però no s'esperava que en Jefferson Dermaux, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Sósimo Ureña va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de F.Benavent.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Jesús Alberto Estacasolos del F.Benavent ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 58 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 58 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jesús Alberto Estacasolos va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Jesús Alberto Estacasolos va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de F.Benavent se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Dinamo de Bucaxerez

Goles Goles

  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Bucaxerez va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Sobiesław Kucała, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Elodio Chacón que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Nunzio Stampbach va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Nunzio Stampbach de Bucaxerez, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Manuel Antonio Sepúlveda va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan Antonio Fernández Reguera, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bucaxerez va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nunzio Stampbach, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Bucaxerez va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Antonio Fernández Reguera va desviar el xut final de Jefferson Dermaux després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Siegfried Faltermeier després de 66 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juan Antonio Fernández Reguera va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Bucaxerez quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan David Franquet va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Nunzio Stampbach quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Elodio Chacón de Bucaxerez va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Antonio Sepúlveda de Bucaxerez es va guanyar la targeta groga merescudament.