Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Cartagena Efese (1372412) - Fifa team cf (440940) » 726983870: T75/J3/VII

Liga 726983870 Información oficial sobre el partido 726983870 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.530 (38566)

CF Cartagena Efese Alineación oficial del equipo 'CF Cartagena Efese' en el partido 4 - 0 Fifa team cf Alineación oficial del equipo 'Fifa team cf' en el partido
Carel Möhlmann (26') 1 - 0
Benjamín Gorrite (34') 2 - 0
Amets Iurre (48') 3 - 0
Benjamín Gorrite (83') 4 - 0
CF Cartagena Efese Alineación oficial del equipo 'CF Cartagena Efese' en el partido 4 - 0 Fifa team cf Alineación oficial del equipo 'Fifa team cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CF Cartagena Efese Alineación oficial del equipo 'CF Cartagena Efese' en el partido 5 - 0 Fifa team cf Alineación oficial del equipo 'Fifa team cf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Cartagena Efese

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Carel Möhlmann va donar a Efese un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Efese van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Benjamín Gorrite va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Efese va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Amets Iurre progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Benjamín Gorrite es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 23 per blocar una centrada d'en Benjamín Gorrite va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Efese.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gaston van der Maat per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Bayo Okoro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Efese a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en 毛 (Mao) 名力 (Mingli) va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Carel Möhlmann va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jorge Parguiña rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bayo Okoro al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carel Möhlmann va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Fifa team cf

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Limay Oroví va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Angelo La Porta Navarro va encarar al porter al 29, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Limay Oroví es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.