Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

okunowo FC (991396) - C.F. Morales (1338161) » 726983632: T75/J13/VII

Liga 726983632 Información oficial sobre el partido 726983632 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.525 (38561)

okunowo FC Alineación oficial del equipo 'okunowo FC' en el partido 3 - 0 C.F. Morales Alineación oficial del equipo 'C.F. Morales' en el partido
Rastislav Mrázek (31') 1 - 0
Giovanni Runcio (39') 2 - 0
Sebastián Cardoso (43') 3 - 0
okunowo FC Alineación oficial del equipo 'okunowo FC' en el partido 3 - 0 C.F. Morales Alineación oficial del equipo 'C.F. Morales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
okunowo FC Alineación oficial del equipo 'okunowo FC' en el partido 3 - 1 C.F. Morales Alineación oficial del equipo 'C.F. Morales' en el partido
Tiene un resultado normal 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

okunowo FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rastislav Mrázek, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del okunowo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 31.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Giovanni Runcio es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Sebastián Cardoso va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, okunowo, al minut 43. El marcador va canviar a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Rastislav Mrázek va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de okunowo.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de okunowo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sebastián Cardoso, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Perico de Hinojosa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rastislav Mrázek. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Yordan Slavov es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrico Sebastianelli de okunowo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Sebastián Cardoso de okunowo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C.F. Morales

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Makgatho Nanyiza va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ivan Krústev va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Morales creava perill des de la dreta al minut 33, però en David Porcar, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Christos Dragozis desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En David Porcar va fer una estirada espectacular al minut 40, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Jan Böhler.
  • 253 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Galdor Aparicio quasi redueix la diferència al marcador al minut 42, però una gran estirada d'en David Porcar va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 61 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Marco Basili amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 70 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marco Basili, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Makgatho Nanyiza de Morales va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Makgatho Nanyiza va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Morales va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.