Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Agapornis CF (1338440) - Executor United (995762) » 726983068: T75/J12/VII

Liga 726983068 Información oficial sobre el partido 726983068 en Hattrick

27.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VII.515 (38551)

Agapornis CF Alineación oficial del equipo 'Agapornis CF' en el partido 0 - 0 Executor United Alineación oficial del equipo 'Executor United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Agapornis CF Alineación oficial del equipo 'Agapornis CF' en el partido 1 - 1 Executor United Alineación oficial del equipo 'Executor United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,8 % 35,5 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agapornis CF

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 4 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Tinguaro Latorre va ridiculitzar a en Miguel Agrafojo amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pedro Fenares va marxar de Miguel Agrafojo en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Agapornis van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Al minut 37, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Celestino Lama Chaves de Agapornis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Executor United

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): En Miguel Agrafojo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Executor van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Reiner Ohletz des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 de partit, Jerry Umkehrer-Neudeck quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jerry Umkehrer-Neudeck que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Reiner Ohletz de Executor va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.