Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Krako FC (1593626) - El frutero del barrio (440857) » 726982656: T75/J7/VII

Liga 726982656 Información oficial sobre el partido 726982656 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.508 (38544)

Inter Autistark Alineación oficial del equipo 'Inter Autistark' en el partido 6 - 1 El frutero del barrio Alineación oficial del equipo 'El frutero del barrio' en el partido
Galo Aldeguer (43') 1 - 0
Alejandro Domingotegui (44') 2 - 0
2 - 1 Alberto Zorakiain (55')
Mauro Robles Acuña (65') 3 - 1
Vittorio Merivot (66') 4 - 1
Alejandro Domingotegui (79') 5 - 1
Heilmar Fahr (87') 6 - 1
Inter Autistark Alineación oficial del equipo 'Inter Autistark' en el partido 6 - 1 El frutero del barrio Alineación oficial del equipo 'El frutero del barrio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Inter Autistark Alineación oficial del equipo 'Inter Autistark' en el partido 7 - 1 El frutero del barrio Alineación oficial del equipo 'El frutero del barrio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Autistark

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Autistark van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Galo Aldeguer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alejandro Domingotegui va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Mauro Robles Acuña va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Autistark pel centre va donar un gran resultat: el gol de Vittorio Merivot va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 105 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Alejandro Domingotegui rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Atanas Krivoshiev, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 5 - 1 a l'estadi!
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Heilmar Fahr es va introduir dins la defensa central al minut 87, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Atanas Krivoshiev de Autistark va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

El frutero del barrio

Goles Goles

  • 150 Minuto 55 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del frutero sembla que dona bons resultats perquè al minut 55, Alberto Zorakiain va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): Alberto Zorakiain va xutar magistralment una falta al minut 11 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): frutero va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Benjamin Parker va desviar el xut final de Ordoño Capela després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 44 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Cornelio Martínez Rubio amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jordi Llavat ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Urzáiz Castro de frutero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.