Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rastro de Matito (30607) - Torpedo de Ceriñola (30996) » 726982546: T75/J8/VII

Liga 726982546 Información oficial sobre el partido 726982546 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.506 (38542)

Rastro de Matito Alineación oficial del equipo 'Rastro de Matito' en el partido 3 - 0 Torpedo de Ceriñola Alineación oficial del equipo 'Torpedo de Ceriñola' en el partido
俞 (Yu) 源雄 (Yuanxiong) (18') 1 - 0
Chadi Alkhiati (47') 2 - 0
俞 (Yu) 源雄 (Yuanxiong) (48') 3 - 0
Rastro de Matito Alineación oficial del equipo 'Rastro de Matito' en el partido 3 - 0 Torpedo de Ceriñola Alineación oficial del equipo 'Torpedo de Ceriñola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rastro de Matito Alineación oficial del equipo 'Rastro de Matito' en el partido 2 - 0 Torpedo de Ceriñola Alineación oficial del equipo 'Torpedo de Ceriñola' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rastro de Matito

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Rastro prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en 俞 (Yu) 源雄 (Yuanxiong) va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, el Rastro va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Chadi Alkhiati, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Rastro pel centre va donar un gran resultat: el gol de 俞 (Yu) 源雄 (Yuanxiong) va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Miro Angelov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rastro se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Peter Soyer del Rastro ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Ignacio Olmos arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Chadi Alkhiati es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 234 Minuto 89 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Ricardo Ampurias va fallar un penal al minut 89.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Gil de Biedma.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miro Angelov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Torpedo de Ceriñola

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Julián Combeller va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gervasio Gascón, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Ceriñola van seguir progressant per la banda dreta. Jonás Gama va tenir la seva oportunitat al minut 65, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.