Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid Costilla (1594689) - Polkadot Blockchain (438403) » 726981597: T75/J9/VII

Liga 726981597 Información oficial sobre el partido 726981597 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.489 (38525)

Real Madrid Costilla Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Costilla' en el partido 5 - 0 Polkadot Blockchain Alineación oficial del equipo 'Polkadot Blockchain' en el partido
Szymon Chyćko (4') 1 - 0
Elias Harner (9') 2 - 0
Olivero Kolchofer (62') 3 - 0
Olivero Kolchofer (72') 4 - 0
Elias Harner (76') 5 - 0
Real Madrid Costilla Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Costilla' en el partido 5 - 0 Polkadot Blockchain Alineación oficial del equipo 'Polkadot Blockchain' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Madrid Costilla Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Costilla' en el partido 3 - 0 Polkadot Blockchain Alineación oficial del equipo 'Polkadot Blockchain' en el partido
Tiene suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid Costilla

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Costilla s'avançava al marcador al minut 4, després d'un rebot que va caçar en Szymon Chyćko per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Costilla a 2 - 0. Elias Harner va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Szymon Chyćko arribés a peus de Olivero Kolchofer, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Costilla el 3 - 0.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Olivero Kolchofer va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Costilla va augmentar la diferència quan Elias Harner no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Elias Harner va estar a punt de sentenciar el partit al minut 13, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Elias Harner es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ethan Lake al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dudley Sanger va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Olivero Kolchofer. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Elias Harner va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Deniz Akbaş de Costilla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Polkadot Blockchain

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Polkadot van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 60, però Diego Gallego va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Polkadot van sortir al contraatac al minut 70, però Marc Montaner va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Josué Soto va rebre molts aplaudiments. Al minut 89 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Vicent Parra, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Gerard Piqué de Polkadot va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.