Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rojo casi Negro (1420869) - aniquiladores (1432070) » 726980853: T75/J5/VII

Liga 726980853 Información oficial sobre el partido 726980853 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.476 (38512)

Rojo casi Negro Alineación oficial del equipo 'Rojo casi Negro' en el partido 4 - 0 aniquiladores Alineación oficial del equipo 'aniquiladores' en el partido
Julio Pastrana (20') 1 - 0
Ángel Dosrius (34') 2 - 0
Bartłomiej Hoffman (61') 3 - 0
Wisis Cerny (84') 4 - 0
Rojo casi Negro Alineación oficial del equipo 'Rojo casi Negro' en el partido 4 - 0 aniquiladores Alineación oficial del equipo 'aniquiladores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Rojo casi Negro Alineación oficial del equipo 'Rojo casi Negro' en el partido 7 - 0 aniquiladores Alineación oficial del equipo 'aniquiladores' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rojo casi Negro

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Negro, atacant per l'esquerra al minut 20, va aprofitar el magnífic llançament de Julio Pastrana per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 130 Minuto 34 (Gol de falta): Ángel Dosrius va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 34 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Negro va augmentar la diferència quan Bartłomiej Hoffman no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Wisis Cerny va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14, Juan Lora Guerrero arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Juan Lora Guerrero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Negro se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 31 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 31 podia haver acabat en gol, però Abdelqaoui El-Kouraji va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 234 Minuto 38 (Ocasión de penalti): En Ángel Dosrius va llançar un penal al minut 38. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mimmo Di Sciorio va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Negro van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bartłomiej Hoffman va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fekry Abd El Zaher de Negro es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

aniquiladores

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Miguel Bernat va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de aniquiladores que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 208 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jorge Ibañez Aldecoa de aniquiladores va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Roberto Pérez Marín que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Josep Maria Camps de aniquiladores es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramon Minguella de aniquiladores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.