Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atlético Pompeya (1460451) - CF Saldaña (1371806) » 726980134: T75/J7/VII

Liga 726980134 Información oficial sobre el partido 726980134 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.463 (38499)

Club Atlético Pompeya Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Pompeya ' en el partido 3 - 0 MEGA NINJA F.C Alineación oficial del equipo 'MEGA NINJA F.C' en el partido
José Escuredo (7') 1 - 0
Víctor Horaicoechea (15') 2 - 0
Belmiro Vázquez Ochoa (72') 3 - 0
Club Atlético Pompeya Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Pompeya ' en el partido 3 - 0 MEGA NINJA F.C Alineación oficial del equipo 'MEGA NINJA F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Atlético Pompeya Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Pompeya ' en el partido 1 - 0 MEGA NINJA F.C Alineación oficial del equipo 'MEGA NINJA F.C' en el partido
Tiene suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Pompeya

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Corria el minut 7, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Atlético s'avançava en el marcador després que en José Escuredo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 15 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atlético va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Víctor Horaicoechea progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 190 Minuto 72 (Gol de falta): El Belmiro Vázquez Ochoa va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Atlético. 3-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ricardo Pérez va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Toño Vega Téllez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Alejandro Lanzas Tenor, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Óscar Hurtado una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Toño Vega Téllez va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 53 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 53 podia haver acabat en gol, però Toño Vega Téllez va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Óscar Hurtado va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Óscar Hurtado de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.

MEGA NINJA F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de NINJA, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Zerwal El-Khaloui va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): NINJA va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Luis Ramos Brugarolas va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivan Closa de NINJA es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Àngel Ramon Bonells es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.