Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

J_U_M (49096) - BACELONA CIUDAD LLENA TIBURONES (122309) » 726980038: T75/J11/VII

Liga 726980038 Información oficial sobre el partido 726980038 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.461 (38497)

J_U_M Alineación oficial del equipo 'J_U_M' en el partido 4 - 3 BACELONA CIUDAD LLENA TIBURONES Alineación oficial del equipo 'BACELONA CIUDAD LLENA TIBURONES' en el partido
0 - 1 Víctor De Armas (20')
Adolfo Peña Ruiz (29') 1 - 1
1 - 2 Gonzalo Teruel (35')
1 - 3 Cecilio Villa (41')
Raúl Cases (42') 2 - 3
Txomin Burkhart Pérez (54') 3 - 3
Adolfo Peña Ruiz (86') 4 - 3
J_U_M Alineación oficial del equipo 'J_U_M' en el partido 4 - 3 BACELONA CIUDAD LLENA TIBURONES Alineación oficial del equipo 'BACELONA CIUDAD LLENA TIBURONES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
J_U_M Alineación oficial del equipo 'J_U_M' en el partido 4 - 1 BACELONA CIUDAD LLENA TIBURONES Alineación oficial del equipo 'BACELONA CIUDAD LLENA TIBURONES' en el partido
Tiene un resultado normal 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

J_U_M

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del J_U_M s'esgargamellaven dempeus per esperonar Adolfo Peña Ruiz que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 29 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 103 Minuto 42 (Gol por la derecha): J_U_M no perdien la fe, i al minut 42 del partit, Raúl Cases va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 112 Minuto 54 (Gol por la izquierda): J_U_M equilibrava la balança al minut 54. En Txomin Burkhart Pérez, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): El jugador Adolfo Peña Ruiz de J_U_M, després de 86 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Raúl Cases va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de J_U_M se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 el J_U_M va posar setge sobre la defensa central visitant però en Txomin Burkhart Pérez no va estar gens encertat.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del J_U_M van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Raúl Cases, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

BACELONA CIUDAD LLENA TIBURONES

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Víctor De Armas que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a TIBURONES.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 35, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gonzalo Teruel es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 108 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible (general)): Felipe Maltés de TIBURONES va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Cecilio Villa que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Cecilio Villa va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Cecilio Villa quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dietmar Kuisat, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, un refús desafortunat de Dietmar Kuisat, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però José Vicente Dapifer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.