Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATM.MADRID.ATM (1455867) - Panenkitas FC (779293) » 726978932: T75/J1/VII

Liga 726978932 Información oficial sobre el partido 726978932 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.442 (38478)

ATM.MADRID.ATM Alineación oficial del equipo 'ATM.MADRID.ATM' en el partido 0 - 3 Panenkitas FC Alineación oficial del equipo 'Panenkitas FC' en el partido
0 - 1 Ahmad Bou Ali (24')
0 - 2 John MacQuirter (71')
0 - 3 Antonio Rasulo (84')
ATM.MADRID.ATM Alineación oficial del equipo 'ATM.MADRID.ATM' en el partido 0 - 3 Panenkitas FC Alineación oficial del equipo 'Panenkitas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
ATM.MADRID.ATM Alineación oficial del equipo 'ATM.MADRID.ATM' en el partido 0 - 9 Panenkitas FC Alineación oficial del equipo 'Panenkitas FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATM.MADRID.ATM

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Marvin Gómez era fer passades de llarga distància. Al minut 56 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Godofredo Escalzo però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adolfo Pascual de ATM.MADRID.ATM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Panenkitas FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 24, quan Ahmad Bou Ali va posar els visitants Panenkitas per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en John MacQuirter de Panenkitas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 71 de partit.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Antonio Rasulo de Panenkitas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en John MacQuirter va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Antonio Rasulo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Roger Curioso, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Panenkitas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Antonio Rasulo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Tofiq Hüseyinzadə de Panenkitas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 70 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juan Ureba després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Roger Curioso va poder desviar-lo a córner.